Një zjarr i madh ka përfshirë një sipërfaqe me kullota me barë dhe shkurre pak më parë në Karaburun.

Mësohet se nga flakët ndodhet në rrezik edhe pylli i Llogarasë.

Shkaqet e zjarrit nuk dihen ende.

Ndërkohë zjarrfikësit e kanë të pamundur të hyjnë me makina, prandaj janë nisur në këmbë