Një avion turistik është rrëzuar në alpet franceze, në jug-lindje të vendit.

Dy vajza dhe një djalë të cilët ishin duke udhëtuar ndërruan jetë për pasojë. Dy prej të rinjve ishin studentë. Aksidenti ndodhi në masivin e Belledonnes.

Për shkak të kushteve atmosferike apo dhe defekteve të çastit, ka patur disa aksidente ajrore në alpet franceze.