Ka shkuar në 6 numri i italianëve të prekur me koronavirus në rajonin e Lombardisë në Itali.

Është shtruar gjatë ditës në spitalin e Codognës në provincën e Milanos dhe bashkëshortja shtatzënë e 38-vjecarit që rezultojë i prekur nga virusi.

Analizat mjekësore konfirmuan se dhe sjo është e infektuar nga koronavirus.

Po ashtu dhe 3 miq të ngushtë të 38-vjecarit.

Ajo që deri më tani ngjasonte me raste unike po shndërrohet në një epidemi preokupuese.

Autoritetet italiane informojnë se 150 persona që janë vënë në kontakt të ngushtë me 38-vjecarin italian si dhe 160 kolegë të punës të cilët po u nënshtrohen analizave mjekësore.