Arsimi mbetet prioritet! Vëmendja e Lëvizjes Socialiste për Integrim mbi arsimin ka qenë gjithnjë e fokusuar në politika konkrete dhe të prekshme.

Reduktimi ndër vite i buxhetit për arsimin nga Rilindja, tregon qartë se Rilindjes nuk i intereson e ardhmja e vendit.

Për Lëvizjen Socialiste për Integrim, arsimi cilësor dhe meritokratik, financimi dinjitoz i tij mbetet kryefjalë!