Sipas Institutit të Gjeoshkencave ditën e sotme (e mërkurë, dt.02) priten reshje lokale të dobëta në qarqet Shkodër, Lezhë dhe Durrës.

TEMPERATURAT

Sot (e mërkurë, dt.02) temperaturat minimale dhe maksimale të ajrit pritet të arrijnë:

në bregdet: 17 / 25 °C

në vendet e ulëta: 16 / 28 °C

në vendet malore: 12 / 24 °C.

ERA

Sot (e mërkurë, dt.02) era pritet të fryjë mesatare deri e fortë kryesisht në bregdet.