Dhjetëra udhëtarë u plagosën në Indi pasi dy trena u përplasën kokë më kokë për shkak të mjegullës.

Indidenti ndodhi në Cuttack, ndërsa dhjetëra udhëtarë dolën nga treni me shpejtësi.

Më shumë se 40 persona u plagosën gjatë sulmit të së enjtes në afërsi të stacionit hekurudhor Nergundi, me pesë në gjendje kritike që u dërguan në Kolegjin Mjekësor dhe Spitalin SCB të Cuttack-ut për trajtim urgjent, sipas raporteve lokale të lajmeve.

Punonjësit e urgjencës mbeten në vendin e ngjarjes pas aksidentit, ku pesë vagonë dolën nga shinat.