Nga Petrit Vasili
Kronikë e një dështimi të paralajmëruar!!
Të nderuar miq plot 2 muaj e gjysëm, në 14 prill, më parë kam bërë këtë analizë video për menaxhimin e gabuar të Pandemisë.
Do t’ju lutesha mirësisht të gjenit pak minuta dhe ta dëgjoni.
Kjo që po shohim është thjesht Kronikë e një Dështimi të Paralajmëruar.
https://www.facebook.com/petritvasil/videos/2946122762115257