Këto janë pamjet nga një plazh në Kent i mbushur me pushues, kur shpërtheu një sherr i madh me të shara dhe me përdorimin e forcës. Teksa Britania lehtësoi masat kufizuese për shkak të pandemisë, në këtë plazh distancimi social u harrua.

Pamjet që janë filmuar në Broadstairs, Kent, tregojnë plazhistët në një “luftë” me njëri-tjetrin. Në video dëgjohen meshkujt duke bërtitur dhe ofenduar njëri-tjetrin para se të plaste grushti. Arsyeja e zënkës nuk dihet.