Nga Dashi Cara

Falenderoj të gjithë anëtarësinë e LSI në Kamëz dhe Paskuqan që më kanë besuar votën si delegat në Konventën Kombëtare të 5 dhjetorit.
Jam i nderuar që kam arritur tē fitoj besimin tuaj dhe që më keni vlerësuar kaq shumë. Ju jap fjalën që do ua shpërblej duke qenë zëri juaj në Konventë! Ju falenderoj edhe njëherë pa masë.