Një zjarr i madh ka rënë në zonën e pyllëzuar mes Lezhës dhe Mirditës, i cili vijon dhe aktualisht.

Raportohet se prej pesë ditësh zjarri është aktiv në masivin pyjor Lezhë-Mirditë, ndërsa sipas autoriteteve lokale ndërhyrja nga toka është i pamundur.

Nga përhapja e flakëve nuk rrezikohen shtëpi apo prona të banorëve të zonës, por vetëm masivi pyjor.

Screenshot_1_copy.jpg
Screenshot_2.jpg
Screenshot_3_copy.jpg
Screenshot_4.jpg
Screenshot_5.jpg